Våra

Tjänster

Res tryggt med oss

Vi erbjuder stadsturer i Kiruna, turistbuss, linjetrafik och taxi. Vi har även bussar speciellt utrustade för att köra i gruvor. Vi är ett gediget bussbolag med service av hög kvalitet. Du är välkommen att höra av dig för att få ett pris på din resa.

Stadsturer, turistbussar, linjetrafik och taxi

Med oss kan du hyra buss för stora och små sällskap i hela Kirunaområdet. Vi erbjuder stadsturer, turistresor, linjetrafik och taxi. Vi har även bussar speciellt utrustade för att köra i gruvor. Hör av dig så får du ett pris på er resa.

0980-12400

Bussbolag i Kiruna
Abisko bussturer

Transfer Abisko

Vi utför regelbunden transfer med buss mellan Kiruna och Abisko. Åk bekvämt, ekonomiskt och miljövänligt med oss. Boka gärna bussresan i förväg via vår hemsida så är du garanterad en plats. Varmt välkommen ombord!

0980-12 400

Stadsturer i Kiruna och bussturer i gruvan

Vi har bussar som är speciellt utrustade för att köra i gruvor. Besök gruvan i Kiruna som är världens största underjordiska järnmalmsgruva. Vi är även förstahandsvalet för stadsturer i Kiruna med omnejd. Hör av dig så får du ett bra pris på er resa.

0980-12400

Bussturer i Kiruna gruva

Boka turistresor och klassresor hos oss

Kiruna Buss har arrangerat resor med buss genom i Sverige under lång tid. Vi vet hur vi ska leverera minnesvärda bussresor av hög kvalité och självklart sätter vi våra kunders bekvämlighet och säkerhet först. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

0980-12 400

Kiruna buss turistresor

Mån-fre: 10.00-21.00
Lör-Sön: 13.00-17.00

Sociala medier

Kiruna Buss AB © 2023 Alla Rättigheter Reserverade.