Våra tjänster
Res tryggt med oss

Vi erbjuder stadsturer i Kiruna, turistbuss, linjetrafik och taxi. Vi har även bussar speciellt utrustade för att köra i gruvor. Vi är ett gediget bussbolag med service av hög kvalitet. Du är välkommen att höra av dig för att få ett pris på din resa.

Stadsturer, turistbussar, linjetrafik och taxi

Med oss kan du hyra buss för stora och små sällskap i hela Kirunaområdet. Vi erbjuder stadsturer, turistresor, linjetrafik och taxi. Vi har även bussar speciellt utrustade för att köra i gruvor. Hör av dig så får du ett pris på er resa.

0980-12400

Bussbolag i Kiruna
Abisko bussturer

Transfer Abisko

Vi utför regelbunden transfer med buss mellan Kiruna och Abisko. Åk bekvämt, ekonomiskt och miljövänligt med oss. Boka gärna bussresan i förväg via vår hemsida så är du garanterad en plats. Varmt välkommen ombord!

0980-12 400

Stadsturer i Kiruna och bussturer i gruvan

Vi har bussar som är speciellt utrustade för att köra i gruvor. Besök gruvan i Kiruna som är världens största underjordiska järnmalmsgruva. Vi är även förstahandsvalet för stadsturer i Kiruna med omnejd. Hör av dig så får du ett bra pris på er resa.

0980-12400

Bussturer i Kiruna gruva

Boka turistresor och klassresor hos oss

Kiruna Buss har arrangerat resor med buss genom i Sverige under lång tid. Vi vet hur vi ska leverera minnesvärda bussresor av hög kvalité och självklart sätter vi våra kunders bekvämlighet och säkerhet först. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

0980-12 400

Kiruna buss turistresor

Taxi i Kiruna

Boka din taxiresa i Kiruna hos Kiruna Buss! Ring in din bokning på telefonnummer +46 980-124 00 eller (vid ej brådskande resa) mejla till info@kirunabuss.se. Vi har jour och är öppna dygnet runt.

0980-12400

Person lägger handen på ett dörrhantar in i en bil

Privatchaufför

Boka privatchaufför i Kiruna! Vi på Kiruna Buss genomför både kortare och längre privata körningar till såväl Norge som Finland. Vi tar ansvaret för dig och din resa. Boka genom att ringa +46 980-124 00 eller (vid ej brådskande resa) mejla till info@kirunabuss.se. Vi har jour och är öppna dygnet runt.

0980-12 400

Väg på kvällen i snöbeklätt landskap

Budbil

Kiruna Buss tillhandahåller budbilstjänster i och från Kiruna. Boka din budbil genom att ringa oss på +46 980-124 00 eller (vid ej brådskande ärenden) mejla till info@kirunabuss.se. Vi har jour och är öppna dygnet runt.

0980-12400

Man i budbil kollar sin telefon för information